Werkwijze

 

Als u geïnteresseerd bent in de uitlaatservice dan maken we een afspraak voor een kennismakingsgesprek bij u thuis. Op deze manier kunt u kennismaken met mij en ik met u en uw hond. U kunt uw voorkeuren en wensen bespreken en ik zal vertellen over mijn werkwijze en mijzelf. Mocht u daarna gebruik willen maken van mijn uitlaatservice zal ik een intakeformulier met wat vragen over uw hond invullen (o.a. het karakter, de gezondheid, het gedrag van uw hond etc.) welke, na uw goedkeuring, door zowel u als mijzelf ondertekend wordt. Hiermee gaat u dan ook akkoord met de Algemene Voorwaarden.

Indien nodig en gewenst zal er een sleutelcontract worden gemaakt.

 

Voordat uw hond met de groepswandeling meegaat maken we eerst een afspraak voor een proefwandeling. Deze proefwandeling is alleen met mij en mijn hond Stippy zodat uw hond en ik elkaar kunnen leren kennen en uw hond rustig de tijd heeft om te wennen aan mij en de bus. 

Daarna zal uw hond gezellig meegaan met de groepswandeling.

 

Uw hond krijgt bij het ophalen een penning aan zijn/haar halsband waarop mijn gegevens staan. Bij thuiskomst haal ik de penning weer van de halsband af.

Na de eerste wandeling laat ik u natuurlijk weten hoe het is gegaan!

Van alle wandelingen zullen er regelmatig foto’s worden gestuurd als u dat leuk vindt.

 

De wandelingen zijn van maandag t/m vrijdag verdeeld over 2 groepen.

Voor meer informatie daarover kijk bij Groepswandelingen.

 

Bekijk de leuke foto’s eens van onze gezellige wandelingen voor een goede indruk van Gediplomeerd Hondenuitlaatservice Ouddorp.
 

Vervoer

 

De bus is speciaal ingericht voor het vervoer van honden en voldoet aan alle eisen en voorwaarden.

De transport benches zijn ruim genoeg voor iedere hond en de bus heeft een speciaal ventilatiesysteem zodat er altijd frisse lucht is. EHBO trommel, loopplank en brandblusser zijn aanwezig.

 

Wilt u een afspraak maken? Vul dan het contactformulier in.

 

Servicegebied

 

Hondenuitlaatservice Ouddorp haalt honden op in Ouddorp, Goedereede, Havenhoofd, Stellendam en Melissant.

Voor vragen of meer informatie neem dan contact met ons op.

 

 

Klik hier voor de Algemene Voorwaarden.